Recap webinar WBSO & Innovatiebox

Auteur(s):
Founder
Partner

[:nl]Woensdag 18 november bundelden wij de krachten met Balance in een webinar over de WBSO en Innovatiebox. Kortgezegd is de WBSO een subsidie die je kunt aanvragen als je speur & ontwikkelingswerk (ook wel R&D werk) verricht, en de innovatiebox is een gereduceerd belastingtarief voor innovatieve ondernemers (9% vanaf 2021, in plaats van de reguliere 25%). De WBSO en Innovatiebox zijn twee van de meer royale regelingen binnen het Nederlandse belastingstelsel, en als je ervoor in aanmerking komt is het eigenlijk zonde om er geen gebruik van te maken.

En er mag dan wel van alles over te vinden zijn online, we kunnen ons voorstellen dat het niet altijd even duidelijk is. Daarom gaven wij graag een uitgebreide uitleg hierover, inclusief tips and tricks, van de ‘experts themselves’. De WBSO werd hierbij onder handen genomen door Krijn Mulder en Bas de Wit van Balance, en onze Bas Jorissen nam de Innovatiebox voor zijn rekening.

Hieronder kun je het complete webinar terugkijken. Heb je verder vragen over deze onderwerpen, of heb je hulp nodig bij het aanvragen? Balance en Archipel helpen je uiteraard graag!

Webinar WBSO & Innovatiebox

Tags:
Share this article on:
Newsletter

Sign up for our monthly newsletter to stay up to date.