EEN BELASTINGBOETIEK VOOR KWALITEITSADVIES OP MAAT MET TRANSPARANTE SERVICES. GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF, WEL VERRASSEND GOEDE OPLOSSINGEN.

Archipel is een moderne fiscale boetiek in Den Haag, opgericht in januari 2018. De gedachte achter Archipel is eenvoudig: goed belastingadvies is waardevol, maar alleen als het u écht verder helpt.

Wat bedoelen we daarmee? De waarde van een fiscaal advies is volgens ons te bepalen door het optimalisatiebedrag en de slagingskans van het advies af te zetten tegen de (tijds)kosten ervan. Hoe scherper en duidelijker het advies, hoe hoger de eerste twee zijn. En hoe soepeler de logistiek, hoe lager het laatste.

Dat klinkt misschien logisch. Maar waarom is fiscaal advies dan zo vaak doorspekt van voorbehouden en jargon, waarom neemt het zoveel tijd in beslag en waarom zijn de kosten vaak zo onduidelijk?

Onze doelstelling is om fiscale dienstverlening te moderniseren zodat de bovenstaande formule eer wordt aangedaan. Daarom hebben wij onder andere onze niet fiscaal-inhoudelijke taken geautomatiseerd. Dit zorgt voor een efficiëntere tijdsbesteding en daardoor lagere, maar ook meer transparante kosten. Ook kunnen onze adviseurs meer tijd besteden aan uw advies. Door middel van onze portal MyArchipel, heeft u doorlopend inzicht in wat wij voor u doen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Kortom: ons doel is om u kwaliteitsadvies te leveren en dit zo efficiënt mogelijk te doen. Zodat wij u, uw bedrijf en uw familie echt verder kunnen helpen.

Bekijk ons team

Wij bieden diverse expertises aan

Onze focus

Klik op de onderdelen om meer informatie te verkrijgen.

YOU

Onze specialisatie

Klik op de onderdelen om meer informatie te verkrijgen.

NEEM CONTACT MET ONS OP