Fiscale masterstudenten: 14 januari 2022 is de Archipel Casuscompetitie!

Auteur(s):

Fiscale masterstudenten, zet ‘m in je agenda: 14 januari 2022 is de Archipel Casuscompetitie. Thema: Scale-up Request for Proposal!

Een buitenlandse scale-up wil zijn eerste stappen in Nederland zetten. Win jij de cliënt met het beste voorstel?

Tijdens de Archipel Casuscompetitie ga je met (en versus) medestudenten aan de slag met een fiscaal vraagstuk voor een van onze scale-up cliënten, die jullie erna gaan pitchen – in de hoop dat de cliënt voor jullie voorstel kiest!

Ook leer je deze dag als echte ‘Archipeller’ ons kantoor kennen, en wij jou. En niet geheel onbelangrijk: we sluiten de dag af met een goede borrel.

Ons doel? Fiscale enthousiastelingen onze praktijk laten proeven, en als het matcht breiden we dat graag uit naar een werkstudentschap, gericht op doorrollen naar een Tax Analyst-functie. In Den Haag en:of Amsterdam; jouw keuze. Wat ons betreft een win-win.

Wie zijn wij? Een snelgroeiende ‘techy tax boutique’ in Den Haag, Maastricht en Amsterdam, met onder andere focus op internationale scale-ups en IP-centrische cliënten. Met aan de voorkant visueel ondersteund advies op academisch niveau en aan de achterkant een geautomatiseerde portal, zodat je weinig overhead hebt en jij jouw tijd kunt besteden aan het ‘echte’ werk. Verder zijn we een trotse FD Gazelle 2021, en al zeggen we het zelf: het is ook best gezellig hier!

En wie ben jij? Jij bent aan het einde van jouw master fiscaal recht of fiscale economie en aan het oriënteren op de volgende stap. Je bent een fiscaal talent en laat graag jouw commerciële kant zien. Het lijkt je leuk om met ons mee te groeien en je schroomt niet om vanaf de eerste dag een telefoontje met een cliënt op te pakken.

Ga jij de uitdaging graag aan? Meld je dan snel aan, want we hebben – mede door corona – een beperkt aantal plekken. Vragen en aanmelden kan door een mail te sturen naar Eileen ten Boom [etenboom@archipeltaxadvice.nl] en stuur je cv even mee!

Tags:
Share this article on:
Newsletter

Sign up for our monthly newsletter to stay up to date.