Heeft u al een voorlopige aanslag ontvangen?

Auteur(s):
Founder
Founder
Partner

Table of content

Vanaf december is de Belastingdienst begonnen met het versturen van de voorlopige aanslagen voor 2018, zowel voor de inkomstenbelasting als voor de vennootschapsbelasting. U heeft deze dus al ontvangen, of u zal deze binnenkort ontvangen.

De voorlopige aanslag is gebaseerd op de gegevens die de

Belastingdienst heeft op het moment dat zij de voorlopige aanslag versturen. Uw situatie kan in de tussentijd echter zijn veranderd. Denk bijvoorbeeld aan veranderde inkomsten, een wijziging in uw hypotheekrenteaftrek of een veranderde afdracht van bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheidspremies. Dit soort wijzigingen heeft vanzelfsprekend invloed op de belasting die u moet betalen. Om te voorkomen dat u aan het eind van het jaar plots moet bijbetalen zal uw voorlopige aanslag er dan ook op aangepast moeten worden. Check daarom snel of uw voorlopige aanslag nog klopt. Hulp nodig? Bel of mail ons dan gerust.

Voor ondernemers en ondernemingen: verwacht u wel winst te maken in 2018 maar heeft u geen voorlopige aanslag ontvangen? Vraag er dan snel een aan. Ook hierbij kunnen wij u natuurlijk assisteren.

Tags:
Share this article on:
Newsletter

Sign up for our monthly newsletter to stay up to date.