Den Haag, Maastricht of Amsterdam

Estate Planner

Tax

Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie, of Master Notarieel Recht

Profile

Fiscale Estate Planning vereist een talent om ver vooruit te zien. En daar het gaat over mensen hun privé, ook tact en geduld. Wij zoeken daarom een Estate Planner die zich de Dr. Lely toont van de vermogenswerken en de Ivo Niehe (m/v) van de vergader- of keukentafel. Met een neus voor rendement, en een passie voor het scheidsvlak tussen het notariële en het fiscale. Tussen familie- en vermogensrecht en belastingen.

Wat is het vergezicht? De horizon van Archipel zelf is om hét solide huis in de boetiek fiscaliteit te zijn. Dat huis zal -zeg- zeven pilaren hebben, en één daarvan is de begeleiding van vermogende particulieren en ondernemers. De Estate Planning. Jij ziet het zitten om hierin praktijk op te bouwen en om zo dat huis verder te helpen vormgeven. Met eminentie op je vakgebied, een uitgebreid netwerk en frisse zin in commercialiteit, en met voldoende ‘managerial’ en didactische capaciteiten om jouw team ook verder vorm te geven.

Hoe werk je hier? De back-office van Archipel is gebouwd rondom MyArchipel. Onze zelfgemaakte, integrale portal waarmee we binnen één applicatie van KYC tot filing, urenregistratie en facturatie werken. Dus ‘gone are the admin days’. Des te meer tijd dus om je te richten op de markt en het werk waar het jou om te doen is. En dat het advies dat voortkomt uit dat werk, maken we helder en scherp. Met meer visuals en minder voorbehouden. En samen maken we een businessplan om vanuit jouw frisse kolom zo de juiste personen te bedienen, voor de generationele en temporele planning van hun ‘after tax money’. Heb je ambities? Wees welkom!

Education

Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie, of Master Notarieel Recht

Experience

6+ jaar ervaring in de fiscale Estate Planning-praktijk

Target

Afhankelijk van ervaringsniveau en ‘instapambitie’ een urennorm die uitfaseert van 1.400 naar 800/jr terwijl de commerciële targets met de rangen groeien van kasomzet € 30k/jr tot € 300+k/jr.
Bij commerciële ‘excess’ en overigens compagnabiliteit, begint toegang tot het compagnonstraject.

FTE
0,8 – 1,0
Salary

Afhankelijk van ervaringsniveau en ‘instapambitie’: € 5.078 – 7.031/mo

[total package: € 6.500 – € 9.000/mo.]

Couple extra’s
  • + 10% Mobiliteitsforfait
  • + 10% Oudedagsforfait
  • +  8% Vakantiegeld
  • Onbeperkte vakantiedagen
  • Shares in our 15% Virtual Stock Pool
Share this article on: