QUALITY TAX ADVICE. EFFICIENTLY DELIVERED THROUGH OUR PORTAL.

Sponsoring

Archipel voorziet u niet alleen graag van kundig fiscaal advies, ook leveren wij graag een bijdrage aan nastrevenswaardige doelen. Denk hierbij aan:

  • Sport
  • Goede doelen
  • Opleidingsprojecten
  • Natuurbehoud

Heeft u een mooi doel dat u graag door Archipel wil laten sponsoren? Doe een aanvraag via ons contactformulier of stuur een mail naar info@archipeltaxadvice.nl, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Benieuwd naar wat wij eerder hebben gesponsord? U ziet het hieronder.

HOC-GAZELLEN COMBINATIE HGC

HGC speelt prachtig aanvallend hockey en is één van de ‘grote drie’ topclubs van Den Haag. Archipel is de trotse sponsor van het hoofdveld en de prullenbakken op HGC’s sportpark ‘De Roggewoning’. De prullenbakken dragen bij aan een schoon sportpark en worden tevens ingezet als trainingsobstakels. Archipel ziet daarom een mooie link met het ongebruikelijke voorwerp dat een kliko is: bewaak de financiële hygiëne en blijf beter worden door de techniek bij te houden!

LEIDSCHE EN OEGSTGEESTER HOCKEYCLUB LOHC

De damesselectie van LOHC speelt in de overgangsklasse. De damesselectie wordt gevormd door jonge talenten uit de eigen jeugd, ‘geïmporteerde’ studenten en teruggekeerde seniore spelers. Die mix leidt tot gedrevenheid en een goede opleiding. Met Leiden als veelvoorkomende Alma Mater binnen Archipel, associeert Archipel zich graag met deze prachtige selectie!

NEEM CONTACT MET ONS OP