“Als voormalig ondernemer begrijp ik als geen ander dat de fiscaliteit in veel gevallen slechts een belangrijke randzaak is”

Als starter binnen de fiscale adviespraktijk van Archipel vind ik het mooi om te zien hoe wij samen belastingplichtigen de weg wijzen in het doolhof van fiscale wetten en regelgeving. De fiscaliteit verandert constant en wij helpen belastingplichtigen hierop in te spelen.

Voorafgaand aan mijn dienstverband bij Archipel ben ik werkzaam geweest bij één van de Big-4 kantoren. Na een dienstverband van iets meer dan een jaar ben ik mijn eigen start-up begonnen op het gebied van procesautomatisering. Hoewel dit een succes was en is, bleef de fiscaliteit me trekken. Enter: Archipel!

Daar heb ik veel van geleerd en de ervaring die het ondernemen mij opgeleverd heeft gebruik ik dan ook iedere dag bij het adviseren van onze klanten. Als voormalig ondernemer begrijp ik namelijk als geen ander dat de fiscaliteit in veel gevallen slechts een belangrijke randzaak is. Daarom is mijn streven iedere dag weer om onze klanten zo helder en concreet mogelijk te adviseren.

matthew-van-zijl

Matthew van Zijl

+31 (0)6 38 28 08 07

NEEM CONTACT MET ONS OP