“Fiscalist zijn houdt veel meer in dan slechts fiscale adviezen opstellen. Archipel benadrukt en stimuleert deze bredere rol van de ideale fiscalist.”

Toen ik een paar jaar geleden in de spreekwoordelijke kinderschoenen stond van mijn fiscale carrière, begon ik voor het eerst opgedane theorie in de praktijk te brengen bij een juridisch loket. Daar heb ik ontdekt dat het face-to-face zitten met (potentiële) klanten om zo snel mogelijk hun zorgen weg te nemen, het allerleukste is van adviseren. De daaruit voortkomende motivatie om te helpen resulteert vaak in leuke brainstormsessies. Het is precies deze combinatie van nauwe betrokkenheid bij klanten en het duiken in de fiscale stof met experts, dat mij heeft aangetrokken tot Archipel Tax Advice.

Door de brede fiscale opleiding van Universiteit Leiden ben ik bovendien goed voorbereid om Archipel te ondersteunen in alle facetten van het vak. Omdat ik daarnaast kort werkzaam ben geweest in de internationale vpb-praktijk en in Dublin heb gestudeerd, kan ik tevens internationale klanten helpen door het fiscale doolhof.

loek-pfeifer

Loek Pfeifer

+31 (0)6 46 95 94 96

+31 (0)70 221 17 71

NEEM CONTACT MET MIJ OP