“De complexiteit van de wetgeving zorgt ervoor dat je als fiscalist een wezenlijke bijdrage kan leveren aan de onderneming of het familiekapitaal.”

Als belastingadviseur voor vermogende particulieren en familiebedrijven treed ik regelmatig op als sparring partner voor het management of de familie. Als belastingadviseur is het mooi om te spelen met de ruimte die de wet biedt en ondernemers te begeleiden of ze te helpen bij de fiscale verplichtingen. Dit probeer ik in heldere taal over te brengen, waarbij ik doe wat ik beloof. 

In de afgelopen 14 jaar heb ik bij een Big 4 firma en middelgrote advieskantoren gewerkt. Daar heb ik mij ontwikkeld als een corporate belastingadviseur met veel  ervaring op het gebied van vastgoed, estate planning, bedrijfsopvolging, innovatieve ondernemingen en DGA’s. Mijn ervaring en kennis maken het mogelijk om cliënten op een effectieve en efficiënte manier te adviseren. Estate planning, een herstructurering of een bedrijfsoverdracht is een prachtige uitdaging en maakt het vak leuk. In de praktijk is het meestal niet de fiscaliteit die de doorslag geeft, maar zijn andere aspecten zoals emotie en gevoel of praktische aspecten eerder doorslaggevend. Ik ben u graag van dienst!

Speciale aandachtsgebieden:

Vastgoed

Estate Planning

Erf- en schenkbelasting

Familiebedrijven

Transfer Pricing

Nationale en internationale reorganisaties

lodewijk-derkman

Lodewijk Derkman

+31 (0)6 40 27 07 98
+31 (0)70 221 1771

NEEM CONTACT MET MIJ OP