“Door praktisch, creatief en oplossingsgericht een zaak van verschillende kanten te belichten, streef ik ernaar om zonder overbodige poespas mijn klanten te kunnen helpen.”

De wet is de wet, maar de interpretatie hiervan biedt nogal eens wat speelruimte, zodat maatwerk mogelijk blijft en er geen ongewenste gevolgen plaatsvinden. Door praktisch, creatief en oplossingsgericht een zaak van verschillende kanten te belichten, streef ik ernaar om zonder overbodige poespas mijn klanten te kunnen helpen. Daarnaast houdt advisering voor mij niet op bij het sturen van een schriftelijk advies, ik wil mijn klanten ook kunnen helpen bij een juiste uitvoering ervan en ben van mening dat de begrijpelijkheid minstens net zo belangrijk is als het advies zelf.

Mijn fiscale carrière is begonnen bij de belastingdienst, kantoor Buitenland. Hierop volgde een periode bij een Big 4 kantoor waarbij vooral de focus lag op familiebedrijven en het zo optimaal structureren van ondernemingen en vermogens. Na enkele jaren heb ik de overstap gemaakt naar een wat meer gericht MKB kantoor. Hier heb ik ervaring opgedaan met verschillende sectoren, denk hierbij aan: internationale IT-bedrijven en de medische sector.

Met deze ervaring op zak ben ik Archipel komen versterken. Binnen Archipel krijg ik de kans om zeer breed mijn expertises te benutten. Naast de fiscaliteit ben ik ook professioneel violiste. Deze twee vakgebieden hebben een aantal opvallende overeenkomsten: discipline, samenwerken met anderen, grote nauwkeurigheid, inlevingsvermogen, de juiste snaar raken, je vak bijhouden, creativiteit en…..vals spel is uit den boze!

Speciale aandachtsgebieden:

  • Familiebedrijven & haar aandeelhouders
  • Bedrijfsopvolging
  • Erf- en schenkbelasting
  • Cultuursector
  • Grensoverschrijdende situaties

joyce-muezers

Joyce Muezers

+31 (0)6 28 48 59 59

+31 (0)43 204 1064

NEEM CONTACT MET MIJ OP