“Ik ben van mening dat fiscaliteit geen beperkende maar een faciliterende factor moet zijn, die een ondernemer in staat stelt om zijn activiteiten zo volledig mogelijk naar eigen wens te ontplooien.”

Nadat ik mijn universitaire studie heb afgerond en ervaring heb opgedaan bij een Big 4 – kantoor, ben ik ontzettend gemotiveerd om bij Archipel Tax Advice aan de slag te gaan. Als Junior Tax Advisor bij Archipel heb ik een missie om daadwerkelijk naast de ondernemer en zijn familie te staan. Ik ben dan ook van mening dat fiscaliteit geen beperkende maar een faciliterende factor moet zijn, die een ondernemer in staat stelt om zijn activiteiten zo volledig mogelijk naar eigen wens te ontplooien.

Mijn positieve energie combineer ik met probleemoplossende vaardigheden, waarmee ik mijn persoonlijke passie kickboksen in de praktijk kan brengen door op fiscaal vlak te sparren met de cliënt. Ik help u dan ook graag verder met elke mogelijke uitdaging die u op uw pad tegenkomt. Hierbij zijn loyaliteit en hoogwaardig advies de hoekstenen waarop ik bouw, om samen het best mogelijke resultaat voor u, uw onderneming en uw familie te bereiken.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op!

Speciale aandachtsgebieden:

  • Corporate Tax Advice
  • Estate Planning
  • Family Owned Businesses
  • Real Estate

jef-ubachs

Jef Ubachs

+31 (6) 11 85 76 98

+31 (0)43 204 1064

NEEM CONTACT MET MIJ OP