“Het geeft mij enorme energie om onze cliënten te beschermen tegen onredelijke uitwerkingen en te helpen de ruimte die de fiscaliteit biedt te benutten.”

Al sinds ik kennis heb gemaakt met de fiscaliteit, motiveert het mij om de belastingplichtige te beschermen tegen onzorgvuldige wetgeving of een eenzijdige uitleg daarvan door de fiscus. Nog mooier is het als ik mijn ervaring en overzicht kan inzetten om onze cliënten te helpen waarde te behouden of vergroten door gebruik te maken van de mogelijkheden die de fiscaliteit ook biedt.

Na meer dan 30 jaar in de internationale fiscaliteit te hebben gewerkt, eerst als rulinginspecteur bij de Belastingdienst en later als partner bij een van de Big 4, beleef ik nu de opwinding van het opzetten van een vernieuwend kantoor samen met mijn partners in groot Den Haag. Ik ben verheugd om onze cliënten te bedienen en hen te helpen hun weg te vinden in de voortdurend veranderende nationale en internationale belastingwetten en -regels. Ik voeg waarde toe aan het Archipel team met mijn ervaring, en ik zal helpen de breedte van de wet te ontdekken zoals ik dat ook heb gedaan in de vorige fases van mijn carrière. Mijn contacten in de internationale fiscale wereld, zowel bij de Belastingdienst als bij internationale netwerken, zullen hieraan bijdragen.

Speciale aandachtsgebieden:

Venootschapsbelasting;

Internationale bedrijfsbelasting;

Structuren en transacties tussen Nederland en de Verenigde Staten;

Fusies en overnames;

Transfer Pricing en waarde-allocatie.

(English) Cees Jorissen

Cees Jorissen

+31 (0)6 52 61 54 28
+31 (0)70 221 17 71

NEEM CONTACT MET MIJ OP