HELPING YOU, YOUR BUSINESS AND YOUR FAMILY
MOVE FORWARD.

Onze filosofie is dat een goed belastingadvies uiterst waardevol is, maar wel alleen als u het op zo’n manier geleverd krijgt dat het u écht verder helpt.

Hoe doen we dat? Door het adviesproces transparant en coöperatief te maken. Door u doorlopend inzicht te geven, en de aanliggende niet fiscaal-inhoudelijke werkzaamheden zoveel mogelijk geautomatiseerd en zo min mogelijk tijdrovend te maken. Door positief en creatief te denken, kansen te benoemen, en te durven samen een standpunt in te nemen en er een concrete aanbeveling aan te verbinden. En wij houden het advies zo duidelijk en eenvoudig mogelijk.

Hoe doen we dat niet? Wij sturen geen hoge rekeningen voor niet-fiscale randwerkzaamheden en trage services. Ook geven wij geen onduidelijk advies vol voorbehouden en aannames waarin meer risico’s dan kansen worden benoemd. Verder geven wij geen inhoudelijk slap en weinig doordacht advies zonder duidelijke instructies.

Om onze werkwijze kracht bij te zetten, werkt Archipel op basis van de onderstaande 6 principes.

Vraag offerte aan

Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

ONZE 6 PRINCIPES

iconen-06

Wij formuleren samen kosteloos de fiscale vraag
Archipel brengt nooit uren in rekening voor verkennende gesprekken waarin wij samen vaststellen wat u precies wil weten of wat voor situatie u beoogt. Dit maakt ons anders dan anderen.

iconen-03

U kiest zelf uw adviseur
Omdat de ‘klik’ met uw adviseur bepalend is voor de mate waarin u zich gehoord voelt, en daarmee de mate waarin u vertrouwen heeft in de oplossing en plezier ervaart in het adviestraject, kunt u zelf kiezen wie uw Archipel contactpersoon is.

iconen-02

Wij voorkomen aannames en voorbehouden, ons advies is bondig en duidelijk
Samen verzamelen en analyseren wij de achterliggende feiten en documenten (via de portal), zodat uw advies zijn basis vindt in een zo compleet mogelijke achtergrond. Hierop baseren wij heldere aanbevelingen. Daarom kunt u er direct op vertrouwen.

raam-01

Het adviestraject is transparant en coöperatief
Nadat wij uw vraag helder en compleet hebben vastgesteld, gaan wij voor u aan het werk. Wij zorgen dat u doorlopend informatie heeft over wat wij doen en wanneer. Verder raadplegen wij u bij alle beslismomenten. Zo houdt u het overzicht en de controle over uw eigen advies.

euro-01

Onze facturen zijn voorspelbaar en zoals verwacht
In uw portalomgeving heeft u direct en doorlopend inzicht in ons urensysteem, en worden vooraf afgesproken limieten automatisch gemonitord. Zo stellen wij zeker dat onze facturen nooit verrassend en altijd conform afspraak zijn.

hond-01

Uw belang is hetzelfde als ons belang
Door helder en open samen te werken en duidelijke afspraken te maken, zorgen wij dat wij beide belang hebben bij een soepel adviestraject en een goede uitkomst (dus ook als dit betekent dat wij sneller klaar zijn!).

Onze focus

Klik op de onderdelen voor meer informatie.

YOU

Onze specialisatie

Klik op de onderdelen voor meer informatie.

NEEM CONTACT MET ONS OP