ARCHIPEL IS ONAFHANKELIJK MAAR NIET ONPARTIJDIG.
GESPECIALISEERD IN BELASTINGADVIES,
MAAR DEEL VAN EEN FULL SERVICE NETWERK.

Wij zijn u graag snel en trefzeker van dienst. Dit doen wij door onze tijdsefficiënte manier van werken, onder andere met onze MyArchipel portal. Maar ook omdat wij ons alleen richten op waar we goed in zijn: de fiscaliteit. En toch kunnen wij u ook van aansluitende diensten voorzien.

Archipel richt zich enkel op fiscale diensten. Hierdoor is onze interne professionele onafhankelijkheid gewaarborgd. Maar als u naast fiscale diensten ook -bijvoorbeeld- aansluitende juridische, administratieve of rapporteringsdiensten nodig hebt, kunnen wij u ook hier bij van dienst zijn door middel van ons ‘full service netwerk’. Door dit netwerk kunt u op één overeenkomst voorzien zijn van al u benodigde diensten.

Ons full service netwerk bestaat uit bevriende kantoren. Wij handelen met hen als financieel en organisatorisch onafhankelijke kantoren. Dit betekent dat Archipel niet gestremd is door tijdrovende en kostbare processen die dienen ter vaststelling of behoud van onze onafhankelijkheid. En kunnen wij ons bezig houden met de fiscaliteit.

Heeft u behoefte aan aanvullende diensten naast uw fiscale vraag, of heeft u interesse om partner van ons full service netwerk te worden? Neem contact met ons op via het contactformulier!

NEEM CONTACT MET MIJ OP